IDÉ; SeeLIVE, Se allt som händer i världen

-Idéen dök upp efter att ha sett i tidningen en liten reklamspalt att livesända opera skulle sändas på svensk biograf. Jag satt där och läste och börja utveckla tanken och det var då jag blev imponerad och samtidigt missnöjd av hur lite samhället har använd media (internet).

Projektnamn: SeeLIVE, är det konsert i Australien? Se den live i Sverige!

Exempel:
Madonna har konsert i New York. Du vill gå på den men saknar tid, kan inte ta ledigt från jobbet och saknar pengar till en resa just nu. Du köper en biljett till en biograf som visar konserten live. Med bäsa möjliga kvalite på bild och surroundljud med bästa möjliga ljud skulle du kunna njuta av händelsen. I efterhand så har du självklart inte sett madonna LIVE men du har sett konserten live och fått vara med på känslan som publiken skapar i salongen.

Hade ett bolag tagit tag i detta och fått tillstånd att sätta upp riktigt avancerad utrustning på alla föreläsningar, fotbollsmatcher, konserter, operor, teatrar, mässor, mötet osv. så skulle det alltid finnas en målgrupp som både köper biljetter och intresserar sig av vad som händer i världen.

I biografen skulle man i sin tur kunna ha en trevlig eller vild stämning beroende på vad som visas på skärmen. Detta i sin tur skulle kunna sprida kultur och världshändelser till målgrupper som tonåringar & ungdomar som kanske inte alltid i dagens samhälle går på teater eller opera. Ändra uppfattningen om att BIO är till för förinspelade filmer och skapa en helt ny användning för biografer!

Öppna en hemsida med ALL info om vad som komma skall på biografen och sammarbeta med SF eller någon annat stort företag! Denna idé har har en osynlig kraft att växa!