IDÉ; IPU, Innan problemet uppstår

-Detta har jag aldrig förstått mig på. Att människan som är så utvecklad och framgångsrik inom många grenar samt inom den historiska utvecklingen inte har åtgärdad en liten miss!

Projektnamn: IPU, Innan problemet uppstår (lätt namn som förklarar grundtanken)

Bekämpa problemet innan det uppstår! I dagens samhälle finns det möjlighet till att allmänt kontrollera hela sitt fysiska tillstånd oavsett ifall man lider av några symptom eller problem. Personligen tycker jag att en entreprenör skall ta tag i detta och skapa ett enormt testpaket i en klinik dit människor skall kunna gå en gång per år och testa allt från lungkapacitet till blodtryck (självklart skall tester som hjärtstyrka, magbalans, tumörer, leverfläcker, levervärden osv göras). Dessa undersökningar som finns idag är för dåliga och undersöker för lite. Många fler människor skulle slippa att bli sjuka eller få svåra problem som idag dyker upp efter att slarv med koll på hälsan ägt rum under för många år i sträck. Jag förstår att det rent ekonomiskt skulle vara svårt för kliniken att överleva på vanliga civila med vanliga jobb som betalar normen men skulle då staten eller åtminstånde en liten % av skattepengarna gå till detta så skulle Sverige(och alla andra människor i världen) bli friskare, gladare och lyckligare!

Rent teoretiskt:

Skulle en klinik ta tag i detta, marknadsföra det kraftfullt och ha en kundkrets som är måna om sin hälsa så skulle det utvecklas till att man som medlem i detta koncept skall få påminnelse (som tandläkarkliniker fungerar idag) om besökttid en gång per år.

Skulle även dessa medlemmar ha chansen att prenumerera på ett medlemskap hos denna klinik och betala ex. 150kr för vuxna och ex. 65kr för barn per månad (och sedan få gratist undersökning per år) så vet jag personligen att det skulle öppna ögonen för många som kanske inte har en sån kraftig inkomst idag. Detta koncept skulle slå igenom stort då det är trend att ta hand om sig idag! Sveriges regering borde vara väldigt intressare av denna idé!

Citat
– Var snabbare med lösningen än med problemet!