Affärsideer för Unga-Hundpromenader!

Om du är ung i Sverige är det antagligen så att du ej har så stora finansiella resurser. I bästa fall har du ett extrajobb som ger en del stålar. Du saknar även erfarenhet. Det är inte statistiskt troligt att dina föräldrar är företagare. Du lär knappast ha fått entreprenöriella egenskaper med modersmjölken. Så du behöver öva på företagande, för att få färdigheter och någon form av startkapital. Kan du ha ett kapital som jobbar åt dig kan du lättare tjäna mer pengar. Denna blogposten är inspirerad av Hundförsäkring.eu

Hundpromenader för grannarna

Det finns galet mycket hundar i Sverige och alla måste rastas. Det säger själv att ägarna inte hinner med i den utsträckningen som man borde och för många är hunden ett dåligt samvete. Du kan hjälpa dem med detta, hundpromenader.

Fördelar

Du kan ha flera hundar åt gången. Säg att du tar 50 sek i timmen men du kan promenera och vakta 5-6 hundar. Det kan ge en timpeng på ca 300 sek. Då sparar du snabbt ihop ett kapital till ett litet större projekt.

Bor du i ett stort bostadsområde skalar denna affärsiden fint. Gör du det rätt kan hundpromenaden vara att gå och hämta och lämna hundarna hela tiden.

Nackdelar

Hårt slit, att promenixa 5-6 hunder är så att säga, ingen promenad i parken 😉

Du kanske måste göra detta varje dag under en lång tid för att hålla ägarna nöjda.

Hundar gör inte alltid som du vill, springer någon hund bort kan ägaren bli väldigt olycklig. Så tänk på att ha en hundförsäkring.