Hur man Tjänar Pengar på Internet

“Många är kallade men få är utvalda”, är ett uttryck som verkligen kan appliceras på internet när det gäller att tjäna pengar på internet. Just tjäna pengar segmentet är en av de segmenten med flest skojare och charlataner. Antagligen för att alla de som verkligen vill tjäna pengar fort är ganska lättlurade.

Jag är ganska övertygad om  om att det går att tjäna pengar på nästan vad som helst på internet. Grejen är att välja ett segment och en produkt som är lite mindre tuff än de andra, tillräckligt mycket pengar och att du ej skall behöva investera så mycket pengar för att komma igång.Så här är några insikter jag gjort.

Sju tips för att tjäna pengar på internet.

1. Välj en digital produkt. Det kan vara en ebook, en programvara, en pluggin. Det skalar mycket bättre än fysiska produkter. Dock är den initala kostnaden högre.

2. Lättaste sättet att nå marknaden är via Google Adwords. Visst det kostar pengar och det finns konkurrens men du får omgående feedback från marknaden.

3. Avgränsa dig. Försök inte göra allt till alla. Välj en del av ett segment och försök göra det så bra som möjligt.

4. Luras inte. Förtroende är den största bristvaran på internet. Lägg tid på att attrahera förtroende. Tänk på att människor har mycket lättare att få andra människors förtroenden än vad företag har.

5. Använd alla gratis systemen därute. Det finns bloggar och programvaror som i princip är gratis som du kan använda och som gör dig mycket produktivare.

6. All kunskap finns på internet, även om man inte alltid vet var man skall leta eller vem man skall tro på.

7. Bygg relationer genom internet. Internet är en relationsmaskin och du kan ganska effektivt bygga relationer med andra människor som kan hjälpa dig.

 

Lycka till med din internetsatsning!